Framtidsmeditation

FRAMTIDSMEDITATION

Du har alla svaren inom dig

I en Framtidsmeditation kan Du få uppleva något från Din framtid i nuvarande liv som Du vill få vetskap om. Där kan Du få svar på hur det kommer att bli och vad Du kan behöva göra för att lättast komma dit. Det kan gälla karriären, Ditt boende eller ett mål Du har för Ditt liv.

En Framtidsmeditation anordnar du genom att samla ihop minst 5 betalande deltagare, du som värdinna/värd får vara med gratis. Jag kommer hem till dig eller till din förening och håller i denna spännande upplevelse. Gäller i Skåne.

Vi börjar med att jag berättar om mig själv, vad som kommer att hända under meditationen och svarar på frågor och funderingar. Sedan kör jag en lång avslappning och därefter guidar jag er till händelser i ert framtida jag. Vi går till händelser som hjälper er att nå era mål och där befinner ni er i 40-60 minuter. Vi avslutar med att de som vill berättar om sina upplevelser.

De flesta upplever händelser från sitt framtida jag, men du kan också uppleva saker från barndomen eller Tidigare liv. En del får uppleva bildliga scener eller olika färger under meditationen. Det är ditt undermedvetna som vill göra dig uppmärksam på dessa saker och här är det din egen tolkning av budskapet som är viktigast. Du kan alltid lita på att ditt undermedvetna visar dig det som är viktigast för dig.

VIKTIGT! Ta med något mjukt att ligga på, en kudde och eventuellt en filt. Den bästa upplevelsen får du om du ligger bekvämt. Det går att sitta om du föredrar det.

En Framtidsmeditation sker i grupp och tar 2-2 1/2 timme.

Jag har också Framtidsmeditation på olika föreningar runtom i Skåne, på Skype och på en del mässor där jag deltar. För datum se under AKTUELLT.

Vid frågor, funderingar eller bokning av en Framtidsmeditation, kontakta mig gärna genom att ringa eller skicka mail.

Varmt välkomna!

© Inre Harmoni 2020 All rigths reserved