Tiden mellan liv meditation

TIDEN MELLAN LIV MEDITATION

Du har alla svaren inom dig

I en Tiden mellan liv meditation kan Du få uppleva Tiden mellan dina liv. När Du går tillbaka till Tiden mellan Dina liv kan Du få svar på varför Du gjorde de val Du gjorde. Det kan t.ex gälla föräldrar och syskon, olika händelser i Ditt nuvarande liv och vad Din plan/livsuppgift är för Ditt liv. Du kan träffa guider, änglar, anhöriga och andra som befinner sig på andra sidan. Av dom kan Du få svar på allt Du undrar över (under förutsättning att Du är mogen för svaret), information, lärdomar och visdomar som Du kan ha nytta av i Ditt nuvarande liv.

En Tiden mellan liv meditation anordnar du genom att samla ihop minst 5 betalande deltagare, du som värdinna/värd får vara med gratis. Jag kommer hem till dig eller till din förening och håller i denna spännande upplevelse. Gäller i Skåne.

Vi börjar med att jag berättar om mig själv, vad som kommer att hända under meditationen och svarar på frågor och funderingar. Sedan kör jag en lång avslappning och därefter guidar jag er till tiden mellan era liv. Vi går tillbaka till händelser som är gynnsamma för er personliga utveckling och där befinner ni er i 40-60 minuter. Vi avslutar med att de som vill berättar om sina upplevelser.

De flesta upplever händelser från Tiden mellan sina liv, men du kan också uppleva saker från din Barndom eller Tidigare liv. En del får uppleva bildliga scener eller olika färger under meditationen. Det är ditt undermedvetna som vill göra dig uppmärksam på dessa saker och här är det din egen tolkning av budskapet som är viktigast. Du kan alltid lita på att ditt undermedvetna visar dig det som är viktigast för dig.

VIKTIGT! Ta med dig något mjuk att ligga på, en kudde och eventuellt en filt. Den bästa upplevelsen får du om du ligger bekvämt. Det går att sitta om du föredrar det.

En Tiden mellan liv meditation sker i grupp och tar 2-2 1/2 timme.

Jag har också Tiden mellan liv meditation på olika föreningar runtom i Skåne, på Skype och på en del mässor där jag deltar. För datum se under AKTUELLT.

Vid frågor, funderingar och bokning av en Tiden mellan liv meditation, kontakta mig gärna genom att ringa eller skicka mail.

Varmt välkomna!

© Inre Harmoni 2020 All rigths reserved