Tidigare liv meditation

TIDIGARE LIV MEDITATION

Du har alla svaren inom dig

I en Tidigare liv meditation kan Du få uppleva ett eller flera av dina Tidigare liv, det blir en unik och personlig upplevelse. När Du går tillbaka till Tidigare liv kan Du få svar på varför Du dras till vissa människor och platser, bli medveten om orsaken till eventuella fobier och få hjälp med Din personliga och andliga utveckling mm.

En Tidigare liv meditation anordnar du genom att samla ihop minst 5 betalande deltagare, du som värdinna/värd får vara med gratis. Jag kommer hem till dig eller till din förening och håller i denna spännande upplevelse. Gäller i Skåne.

Vi börjar med att jag berättar om mig själv, vad som kommer att hända under meditationen och svarar på frågor och funderingar. Sedan kör jag en lång avslappning och därefter guidar jag er till någon av era tidigare inkarnationer. Vi går tillbaka till händelser som är gynnsamma för er personliga utveckling och där befinner ni er i 40-60 minuter. Vi avslutar med att de som vill berättar om sina upplevelser.

De flesta upplever händelser från Tidigare liv, men du kan också uppleva saker från din Barndom. En del får uppleva bildliga scener eller olika färger under meditationen. Det är ditt undermedvetna som vill göra dig uppmärksam på dessa saker och här är det din egen tolkning av budskapet som är viktigast. Du kan alltid lita på att ditt undermedvetna visar dig det som är viktigast för dig.

VIKTIGT! Ta med dig något mjuk att ligga på, en kudde och eventuellt en filt. Den bästa upplevelsen får du om du ligger bekvämt. Det går att sitta om du föredrar det.

En Tidigare liv meditation sker i grupp och tar 2-2 1/2 timme.

Jag har också Tidigare liv meditation på olika föreningar runtom i Skåne, på Skype och på de flesta mässor där jag deltar. För datum se under AKTUELLT.

Vid frågor, funderingar och bokning av en Tidigare liv meditation, kontakta mig gärna genom att ringa eller skicka mail.

Varmt välkomna!

© Inre Harmoni 2020 All rigths reserved