Klienters berättelser

KLIENTERS BERÄTTELSER

Läs spännande berättelser från klienter som gjort Regression, Progression, Känsloresan, Tidigare liv-, Framtids- och Tiden mellan liv meditation.

Regression gjord juni -18

"Jag var hos Ewa på Inre Harmoni för några månader sedan, av ren nyfikenhet om tidigare liv och om någon i min närhet idag fanns med mig även i tidigare liv. Jag hade tankar om "tänk om jag inte uppelver nåt", men så fel jag hade. Jag fick till och med uppleva två liv; ett på 1500-talet och ett på 1700-talet. I båda liven fanns en person med som finns i min närhet idag också. I båda tidigare liv skildes vi åt av yttre omständigheter.

Efter sessionen dyker oftast fragment upp av dessa tidigare liv som jag behöver bearbeta, vilket jag gör genom att acceptera händelsen och sedan släppa den. Fragmenten kommer upp alltmer sällan vilket jag tolkar som att jag har bearbetat dem färdigt.

Jag kan berätta att ytterligare har hänt efter detta. Det visade sig att den jag träffade i båda liven och som finns i min närhet idag är min tvillingsjäl, eller "twinflame" och vi har levt otroligt många liv tillsammans. Så sessionen hos dig var bara inledningen till en resa mer fantastisk än jag någonsin kunnat föreställa mig. Jag är dig otroligt tacksam för detta att du hjälpt mig anträda denna resa.

Att ha varit på en sådan terapi hos Ewa var något av det bästa jag gjort. Du som funderar på det; till dig vill jag säga att tveka inte. Ewa för dig varsamt och lugnt dit ditt undermedvetna vill föra dig. En helt fantastisk resa!"

                                                                                                                                                                                                                  Gudrun Malmquist


Regression gjord augusti -13

"Jag gjorde min regression hos Ewa Hermansen med tanke på att lindra allergi.

Ewa ledde mig in i ett tidigare liv på ett mycket behagligt sätt och jag kom direkt in i ett liv där jag var en fattig pojke. Jag hade tappat bort mina föräldrar, så jag stal mat och blev jagad för det. En kvinna bjöd mig på fisk som var metallfärgad, jag mådde illa av den och kräktes.

Sedan kom jag in i ett liv som jag såg det, ett mycket grått liv. All min omgivning kändes grå och dyster och jag var en olycklig människa. Vandrade på “kullerstenar” ibland i träskor men oftast barfota. Jag var fattig och oälskad. Kände mig verkligen olycklig.

Så träffade jag på någon som jag trodde skulle hjälpa mig . Den/dessa människor förde mig till ett rum med ett bord i typ rostfritt stål och där fick jag ligga fastspänd. Det fanns “vask” och en massa grytor , hinkar mm i just metall. Kallt och grått. Jag kände hopplöshet och besvikelse, jag hade trott att jag skulle få det bättre. Antagligen gjordes det olika experiment på mig . Jag tror att jag ofta var medvetslös. Till slut dog jag och då kände jag frid.

All denna metall vad betydde den för mitt nuvarande liv? Eftersom jag led av nickelallergi så var detta kanske en förklaring.

Jag upplever att min nickelallergi blev mycket bättre efter regressionen och är idag nästan helt borta. I detta livet avskyr jag fortfarande att gå på kullerstenar."


                                                                                                                                                                                                                  Britt-Marie Ryd


Regression gjord augusti -18

Detta var min andra gång hos Ewa. Denna gången ville jag komma till orsaken till bland annat värken i min vänstra höft.

När Ewa bad mig att titta ner på mina fötter så hade jag svårt att se dem. Jag hade även svårt att känna dem. När jag försökte röra ena benet så kändes det som ett enda stort ben, det kändes som dem satt ihop. Jag kände mig väldigt lätt och som jag flöt. Jag försökte komma fram till logiken i det hela och det tog tid .Var jag människa? Var jag en sjöjungfru? Det var det ända logiska jag kunde komma på då jag fortfarande var en del människa för vad annars skulle jag vara?

Ewa försökte hjälpa mig att komma på svaret genom att ställa frågor. Till slut frågade hon, Är du en fisk? JAAAA JAG ÄR EN FISK tänkte jag. Jag var en mellan stor silver, blå och vit han fisk. Jag älskade att simma upp till ytan för att titta på solen och jag kunde bara se hav så långt ögat räckte.

Ewa frågade om jag hade barn, Nej. Hade jag någon annan i min närheten? Ja, jag fick se en hona. Jag längtade efter att få träffa henne och vi brukade busa och simma runt hela dagen lång. Jag kände en oerhörd kärlek till henne men än en gång försökte jag tänka logisk. Fiskar har inga relationer. Men jag kände mig så nära henne så jag frågade Ewa har fiskar flickvänner? Samtidigt som jag säger det hör jag hur löjligt det låter och skrattar. Klart fiskar har flickvänner.

Orsaken till min värk i höften var att jag hade simmat in i ett olagligt fiskarnät som hade krokar på sig. Jag hade fastnat med en krok i höften och jag kunde känna hur intensiv smärtan var. På exakt samma ställe som jag har ont i livet nu. Jag kunde känna paniken och hur rädd jag var. Jag försökte vicka mig loss och ju mer jag försökte ju större blev hålet som kroken hade orsakat. Ewa frågade mig om jag hade ont, Ja svarade jag. Smärtan och känslorna var så intensiva och verkliga.

Genom att förstå det jag gick igenom och jobba igenom de känslor som var relaterade till det livet är jag idag helt smärtfri i höften. På köpet har jag fått mer förståelse för djur. Jag vet nu att djur kan känna kärlek, glädje, smärta, rädsla och att de har flickvänner.

För mig så har regression varit det bästa valet och Ewa är fantastisk, man känner sig så avslappnad och bekväm med henne.

                                                                                                                                                                                                                  Amanda Arvblom


Regression gjord juni -14

Min första regression hos Ewa ledde mig till Irland, jag var nyfödd och min mor dog under förlossningen. Där var flera kvinnor men ingen tyckte om mig. Det fanns en ung kvinna som levde på att ta hand om föräldralösa barn, hon fick mat och husrum för detta.

Jag växte upp och var runt 5-6 när jag, som vanligt, sprang runt på "kullersten". En krog/restaurang med uteservering brukade locka för där kunde man springa förbi och stjäla mat från borden. Men denna gång jagade en man mig och jag sprang in i ett hål. Där inne satt kvinnor och grät. Plötsligt blev det mörkt, det rörde på sig, gungade. Vi satt där länge.

Sen stannade allt och det kom in ljus, alla gick av. Där utanför stod flera vagnar dragna av hästar. Män gick runt och hämtade de gråtande kvinnorna. Mig tog ingen så jag började gå. Kände inte igen mig. Plötsligt står en mycket vacker kvinna framför mig. Lång klänning och en hög, vit, konstig hatt. Hon pekade och sa något jag inte förstod. Hon kallade på en man som tog mig utanför staden. För att jag var mörkhårig och brunögd. Han dödade mig där på ett fält.

Sen bad Ewa mig att sätta min mor framför mig och säga det jag kände till henne. Lika så till den vackra kvinnan och mannen som dödade mig. Jag bad om ursäkt till alla för att jag gjort fel. Det gav mig svaret på varför jag inte tror på mig själv i detta livet.


                                                                                                                                                                                                                  Anneli CederholmRegression gjord 2014

I denna regressionen ville jag få fram vilket liv som gjorde att jag inte kan förlåta mig själv och andra.

År 12 var jag en skogsälva. En som var väldigt nöjd med både sitt liv och sina vänner, vilka bestod av troll, vättar, djur och andra skogsväsen, men som var väldigt nyfiken av sig. Tanken fanns alltid där: "Vad finns bortom horisonten?"

Någon gav mig en utmaning som jag antog (naturligtvis). MEN jag kunde aldig gå tillbaka och ångra mitt beslut. Denna Någon gav mig ben och jag hamnade i människovärlden, vilket jag har ångrat i så många liv och ångrar än idag.

                                                                                                                                                                                                                  Anette Bjärnsten


Tidigare liv meditation

Jag kan varmt rekommendera Tidigare liv meditation med Ewa.

Jag var MYCKET skeptisk först och tyckte mest det verkade vara humbug! Men det var mycket givande!

Det var som en spelfilm som spelades upp och jag kunde förstå en hel del som jag funderat över. Väldigt spännande men jag kunde knappt tro det som jag varit med om.

Ewa är mycket duktig och inger ett säkert lugn i vad hon gör.


                                                                                                                                                                                                                  Pia Westergren

© Inre Harmoni 2020 All rights reserved